Se on virallista – Kevin Costner ei palaa Yellowstonen viimeisiin jaksoihin: ”En jatka sarjan parissa nyt tai tulevaisuudessa”

Harmillinen, mutta odotettu uutinen.

21.6.2024 13:01

Oscar-voittaja Kevin Costner on ilmoittanut sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan videossa, että häntä ei nähdä Yellowstonen viimeisissä jaksoissa.

”Tämän pitkän puolentoista vuoden jälkeen Horizonin ja kaiken siihen liittyneen parissa, ja nyt ajatellen Yellowstonea, sarjaa jota minä ja tiedän että tekin rakastatte, tajusin, että en pysty jatkamaan viidettä kautta tai sarjan parissa tulevaisuudessa”, Costner sanoo videossa.

”Se oli jotain, mikä todella muutti minua. Rakastin sarjaa ja tiedän, että tekin rakastitte sitä. Halusin vain kertoa, että en palaa. Rakastan suhdetta, joka välillemme on kehittynyt. Nähdään elokuvissa”, Costner päättää.

Sinänsä lausunto on hyvin erikoinen, koska viidennen kauden viimeisten jaksojen kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Montanassa. Costner vielä viikko sitten sanoi palaavansa sarjan pariin mielellään, mutta ei tiedä jatkosta.

Costner uhkasi haastaa sarjan tuottajat oikeuteen aiemmin uuden sopimuksen vuoksi. Costner katsoi sarjan olevan hänelle velkaa 12 miljoonaa dollaria.

Lisää luettavaa