Sinne meni Dyyni: Osa kaksi – odotettu ensi-ilta siirtyy vuoteen 2024 Hollywood-lakkojen seurauksena

Sinne siirtyi yksi loppuvuoden odotetuimmista ensi-illoista.

25.8.2023 02:15

Warner Bros. on viivästyttänyt useamman tulevan ensi-iltansa ajankohtaa. Näihin lukeutuu myös Dyyni: Osa kaksi, joka oli yksi tämän loppuvuoden odotetuimmista elokuvatapauksista.

Dyyni: Osa kahden oli määrä valloittaa valkokankaat 1. marraskuuta. Nyt Arrakis aavikkoplaneetalle sijoittuvan scifiseikkailun pariin päästään vasta 15. maaliskuuta 2024.

Tämän lisäksi studion aikataulumuutosten kohteina ovat myös Godzilla x Kong: The New Empire sekä The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim. Monsterirymistely nähdään teattereissa nyt 12. huhtikuuta 2024 Dyyni: Osa kahden vallattua sen alkuperäisen maaliskuun ensi-iltapäivän. Animoitu Keski-Maa-tarina puolestaan siirtyy Godzilla x Kongin tieltä joulukuulle saakka. Sen uusi julkaisupäivä on nyt 13. joulukuuta 2024.

Studion joulukuun merkittävät ensi-illat – Wonka, Aquaman and the Lost Kingdom ja The Color Purple – pysyvät toistaiseksi aiemmin ilmoitetuilla päivämäärillään. Niiden on määrä ilmestyä 15. joulukuuta, 20. joulukuuta ja 25. joulukuuta.

Warner Brosin julkaisusuunnitelmien muutokset johtuvat käynnissä olevista Hollywoodin käsikirjoittajien sekä näyttelijöiden lakoista. Sony Pictures ilmoitti jo kuukausi sitten siirtävänsä useita ensi-iltojaan, muun muassa Beyond the Spider-Versea ja uutta Ghostbustersia.

Alla Dyyni: Osa kahden virallinen traileri.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia