SkyShowtimessa on nyt ehkä paras scifisarja ikinä – tämän helmen katsoo läpi vaikka kuinka monta kertaa

IMDb-arvosana on 8,7.

10.12.2022 05:30

SkyShowtimessa on nyt katsottavana arvostettu scifi-sarja Star Trek – uusi sukupolvi (1987). Sarja on myös Netflixissä ja Ruutu Plussassa.

Sarja kertoo kapteeni Jean-Luc Picardin ja hänen miehistönsä seikkailuista loputtomassa universumissa. Tutkimusmatkailussa heidän tähtilaivanaan toimii upouusi, holokannella varustettu Enterprise NCC-1701D.

Sarjan luoja on Gene Roddenberry, joka loi myös ensimmäisen Star Trek -sarjan. Näyttelijöinä nähdään muun muassa Patrick Stewart, Jonathan Frakes, Brent Spiner, LeVar Burton, Marina Sirtis sekä Michael Dorn.

Melkein kaikista näyttelijöistä tuli elinikäisiä ystäviä. Alkuun oli hankalaa, sillä näyttelijänä kokenut Stewart ei voinut sietää kollegoidensa pelleilyä. Lopulta Stewartkin kuitenkin suli, ja hän hassutteli ehkä koko porukasta eniten.

Stewart tuumi myöhemmin, että hänen Star Trek -kanssanäyttelijänsä opettivat hänet pitämään hauskaa, ja hänen elinikänsä on luultavasti sen ansiosta pidentynyt.

Lue myös: Jennifer Lawrence väitti olevansa ensimmäinen naispuolinen action-tähti – ”absurdeinta mitä olen koskaan kuullut” – Episodi.fi

Lähde: IMDb, RSAD

Lisää luettavaa