Sonyn oma Marvel-maailma saa lisäväriä – Spider-Manin ja Venomin kaveriksi omituinen vampyyrihahmo

Vaikka Sony ja Marvel Studios yhdisteli jo voimiaan Captain America: Civil Warissa ja uudessa Spider-Manissa, pyrkiii Sony rakentamaan omaa universumiaan sivuun. Ensin tulee kauhuhenkinen Venomin leffa ja nyt Sony suunnittelee erään erikoisen vampyyrihahmon omaa elokuvaa.

Morbius the Living Vampire esiteltiin Amazing Spider-Man -lehden numerossa 101 (1963), joka oli ensimmäinen Hämähäkkimies, jota Stan Lee ei ole käsikirjoittanut. Morbius on antisankari, joka otti yhteen myös Hämähäkkimiehen kanssa.

Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Power Rangers -kirjoittajat Burk Sharpless ja Matt Sazama. Morbius-hahmon loivat kirjoittaja Roy Thomas ja piirtäjä Gil Kane.

Morbiuksen oikea nimi on tohtori Michael Morbius, joka kärsii harvinaisesta verisairauksesta. Tohtori yrittää parantaa tautinsa kammottavin seurauksin. Hänestä tulee supervoimainen vampyyri, joka janoaa verta. Pahasta Morbiuksesta tuli lopulta sankarillinen hahmo.

Sony on kehitellyt omaa Marvel-universumiaan, mutta studiolla ei ole vielä osattu päättää, yhdistääkö Venom ja Morbius Tom Hollandin Spider-Manin kanssa.

Sharpless ja Sazama ovat myös käsikirjoittaneet Dracula Untoldin, The Last Witch Hunterin ja Gods of Egyptin. Tällä hetkellä he työskentelevät Netflixillä Lost in Space -rebootin parissa.

Kuva: Marvel

Lähde: The Hollywood Reporter

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut