Hitti vai huti? Thor: Ragnarök näytettiin Guardians of the Galaxy -ohjaajalle

Thor: Ragnarökin ennakkonäytökset pidettiin jokin aika sitten, ja ihmiset suorastaan hullaantuivat siihen. Tämän kokemuksen pohjalta tehtiin lopullinen leikkaus. Se näytettiin Marvelin koville jätkille.

Guardians of the Galaxyjen ohjaaja James Gunn sekä hänen kamunsa Jon Favreau, (Iron Manin, Spider-Man: Homecoming), Jon Watts (Spider-Man: Homecomingin ohjaaja), Captain Marvelin Anna Boden sekä Ryan Fleck näkivät viime yönä Thor: Ragnarökin.

Taika Waititin ohjaama Thor on Gunnin mukaan törkeän hauska ja sitä voi verrata sellaisiin klassikoihin kuten Flash Gordon.

– En usko, että yksikään muu nykyaikainen elokuva on vanginnut näin hyvin sen törkyhauskan kasarifiiliksen, jonka me muistamme sellaisista klassikoista kuten Flash Gordon ja Buckaroo Banzai. Tunsin itseni 14-vuotiaaksi katsomassa vhs-kasetilta jotain, joka räjähtää mielettömäksi kokemukseksi. Thor on kaikkien aikojen värikkäin Marvel-elokuva. Siis oikeasti, Guardians of the Galaxy Vol 2 tuntuu seepian sävyiseltä Thorin rinnalla. Ja se on myös Marvelin hauskin leffa.

Kuulostaa melko ylitsevuotavalta. Varsinkin kun Guardians of the Galaxyt ovat Deadpoolin kanssa ne Marvel-tarjonnan todelliset huumorin kukat.

Kuulostaa siltä, että Waititi on onnistunut keventämään Avengers-elokuvien melko tummanpuhuvaa tunnelmaa erinomaisesti.

Gunn puhui myös uusista hahmoista kuten Tessa Thompsonin Valkyriestä ja Jeff Goldblumin Grandmasterista, josta ohjaajalla riittikin sanottavaa.

– Istuin ”ohjaajien rivillä” kavereideni kanssa ja erityisesti minä ja Jon Favreau nauroimme ratketaksemme, ehkä jopa aivan liikaa kaikelle mitä Goldblum teki. Minun on pakko todeta, että Grandmasterista tuli uusi lempihahmoni Marvel-universumissa, vaikka myös Miek tekee ensiesiintymisensä.

Alla Gunnin viesti kokonaisuudessaan.

Ragnarökin ensi-ilta on 3. marraskuuta.

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut