Tällaiset ovat ensireaktiot tulevasta Thor: Ragnarök -supersankarileffasta

Tiedossa paras Thor-leffa?

Marvel Studiosin luoma Marvel Cinematic Universe eli MCU yhdistää suosittuja hahmoja, kuten Kapteeni Amerikan, Hulkin, Hämähäkkimiehen, Tohtori Oudon ja Haukansilmän suureen elokuvauniversumiin, jossa hahmot esiintyvät välillä sooloseikkailuissaan ja välillä yhdistävät voimansa Avengers-elokuvissa. MCU-leffoja on ilmestynyt jo 16, eikä loppua näy vielä. Ehei, Marvelilla on suunnitelmat jo vuosiksi eteenpäin!

Vaikka elokuvat ovatkin kassamagneetteja toinen toisensa perään ja niistä paljon pidetään, eivät yhden tietyn sankarin soolofilmit ole kovin kehuttuja. Chris Hemsworthin näyttelemä Thor-parka on tähdittänyt jo kahta filmiä, vuoden 2011 Thoria ja vuoden 2013 Thor: The Dark Worldia, mutta kumpikin edustaa monille MCU:n huonompaa puolta. Nyt vaikuttaisi kuitenkin siltä, että ukkosenjumalan onni on kääntynyt, sillä hahmon kolmas elokuva Thor: Ragnarök on saanut paljon kehuja niiltä onnekkailta, jotka ovat sen jo nähneet. Alla muutamia otteita Twitter-käyttäjien antamasta palautteesta Taika Waititin ohjaamalle supersankarielokuvalle:

Thor: Ragnarök saa ensi-iltansa 3. marraskuuta. Leffassa Thor joutuu kohtaamaan vanhan tuttunsa Hulkin (Mark Ruffalo) gladiaattoriareenalla, jotta pääsee pelastamaan Asgardin ilkeän Helan (Cate Blanchett) kynsistä.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut