Star Trek 4 vaikeuksissa – syynä Chris Pine ja Chris Hemsworth

Luvassa mahdollisesti isoja muutoksia.

11.8.2018 08:45

Muutama vuosi sitten Star Trek 4 -elokuvasta paljastettiin, minkälainen se tulisi olemaan. Suunnitteilla oli leffa, jossa saatettaisiin yhteen isä ja poika – eli Chris Pinen ja Chris Hemsworthin esittämät hahmot.

Star Trek Beyond -elokuvan huono menestys on kuitenkin ilmeiessti hidastanut jatko-osan tekoa. Asiassa on päästy kuitenkin jo lopulta niin pitkälle, että näyttelijöiden kanssa on aloitettu sopimusneuvottelut.

Nyt neuvotteluissa on tullut esille muutama ongelma. Sekä Pinen että Hesworthin kanssa käydyt neuvottelut ovat raportoidusti epäonnistuneet. Kyseessä on palkkakiista.

Tiettävästi Paramount haluaa pitää tiukkaa budjettikuria, eivätkä he halua maksaa samanlaisia palkkoja, mitä DC on maksanut Pinelle ja Marvel Hemsworthille.

Jos neuvottelut päättyvät tuloksettomina, koko elokuvan tarina saattaa mennä uusiksi. Studio aikoo kuitenkin raportoidusti tehdä elokuvan vaikka ilman Pineä ja Hemsworthia. Tämä tarkoittaisi ainakin sitä, että kapteeni Kirkin rooliin täytyy palkata uusi näyttelijä.

Lähde: Coming Soon

Lisää luettavaa