Steven Spielberg aikoo tehdä elokuvan Stephen Kingin fantasiaromaanista – ”Olen halunnut sen teattereihin nyt 35 vuoden ajan”

Kirjailijalegenda Stephen King ja ohjaajalegenda Steven Spielberg eivät ole vielä tehneet yhteistyötä, mutta sellainen saattaa toteutua hyvinkin pian, jos se elokuvantekijästä on kiinni.

EW:n haastattelema Steven Spielberg paljastaa haluavansa toteuttaa elokuva-adaptaation Kingin ja Peter Straubin kirjoittamasta Talismaani-romaanista. Talismaani kertoo pojasta, joka matkaa salaperäisen talismaanin perässä rinnakkaisuniversumiin pelastaakseen sairaan äitinsä hengen.

Kingin mukaan elokuvaversio on ollut parikin kertaa hyvin lähellä toteutua, ja Spielberg myöntää haluavansa yhä tuottaa oman elokuvansa.

”Minusta tuntuu, että aivan lähitulevaisuudessa siitä tulee antoisin yhteistyömme. Universal osti kirjan minulle. He eivät vain hankkineet optiota teokseen, he ostivat sen kirjan oikeudet minulle. Olen omistanut kirjan vuodesta 1982 ja toivon saavani elokuvan tehdyksi seuraavan parin vuoden aikana. En aio kiinnittää itseäni ohjaajaksi, mutta olen halunnut sen teattereihin nyt 35 vuoden ajan”, Spielberg selittää.

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut