Stranger Things -tähti paljastaa: Olin liian lihava Wolverine-elokuvan lihavaksi hahmoksi

Näyttelijä kertoo kummallisen tarinan siitä, miksei saanut roolia X-Men-leffassa.

Stranger Things -tähti David Harbour on The Wrapin haastattelussa paljastanut hakeneensa Blob-hahmon rooliin X-Men Origins: Wolverine -elokuvassa.

Jättimäisen Blobin rooliin luulisi kelpaavan isompikin näyttelijä, mutta Harbourin mukaan roolittajat pitivät häntä liian lihavana.

Harbour kutsuttiin erään roolittajan toimesta koe-esiintymään roolia varten, mutta homma ei mennyt aivan kuten näyttelijä kuvitteli. Vitsailumielessä Harbour nosti koeluvun päätteeksi paitansa esitelläkseen mahaansa ja sanoi ”tässä on teille möykkyä! (eng. I got your Blob right here!)”

Vitsailu kostautui kuitenkin pahemmin kerran, sillä myöhemmin näyttelijä kutsuttiin ohjaajan juttusille. Tältä Harbour sai kuulla elokuvan tekijöiden pitävän tätä hienona näyttelijänä, mutta nähtyään tämän mahan olevansa huolissaan Harbourin terveydentilasta.

”Olin vain, että ’Odotas hetki, pysähdypä sekunniksi. Te sanotte, että olen liian lihava esittämään Blobia?'”, Harbour sanoo äimistyneenä. ”Siinä oli koe-esiintymiseni. En saanut Blobin roolia.”

Kyseinen rooli meni myöhemmin kanadalaiselle Kevin Durandille.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut