Stunt-koordinaattori Kill Bill -elokuvan vaarallisesta onnettomuudesta: ”Minulle ei ilmoitettu eikä minulta kysytty”

Onnettomuus on julkisuuteen tultuaan herättänyt paljon keskustelua ja tunteita.

Kill Bill -elokuvien stunt-koordinaattori Keith Adams on antanut The Hollywood Reporterille oman näkemyksensä Uma Thurmanin julkisuuteen tulleesta auto-onnettomuudesta.

Adamsin mukaan koko stunt-väki lähetettiin vapaalle päivänä, jona onnettomuuteen johtanut kohtaus kuvattiin. Ohjaaja Quentin Tarantino on painottanut, ettei kyseessä ollut stuntti, mutta Adams on asiasta eri mieltä.

”Jos olisin ollut mukana, olisin ensinnäkin vaatinut paikalle ammattimaisen kuskin ja toiseksi varmistanut auton olleen ajokelpoinen ja turvallinen”, Adams sanoo.

”Neiti Thurmanin onnettomuuspäivälle ei ollut aikataulutettu yhtään stunttia. Koko stunt-osasto oli vapaalla, eikä ketään meistä ollut kutsuttu kuvauspaikalle. Missään vaiheessa minulle ei ilmoitettu eikä minulta kysytty siitä, että neiti Thurman ajaa kuvassa autoa sinä päivänä.”

Tarantinon sanotaan painostaneen Thurmanin ajamaan autoa onnettomuuteen johtaneessa kohtauksessa. Thurman ajoi huonokuntoisella autolla mutkikasta tietä, menetti auton hallinnan ja kolaroi yli 60 km/h nopeudessa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut