Suosikkinäyttelijä myöntää: Marvel pieksee DC:n – ei halua enää näytellä DC:n leffoissa

DC:n jättimäistä Justice Leagueta tehdään parhaillaan hyvää vauhtia. Mutta yksi on joukosta poissa.

Laurence Fishburne kutsuttiin palaamaan Daily Planetin toimittajan Perry Whiten rooliin. Fishburne oli omien sanojensa mukaan liian kiireinen. Taustalta löytyy kuitenkin hieman kiinnostavampi tarina.

L.A. Times haastatteli näyttelijää hiljattain. Siinä hän ilmaisi tyytymättömyytensä DC:n elokuvia kohtaan. Eihän se ole mikään salaisuus, että DC:n elokuvauniversumilla on ollut aika pomppuinen tai jopa katastrofaalinen alku.

Ovathan Batman v Superman ja Suicide Squad tienanneet ihan kivasti, mutta kun ajatellaan, että näin ikoniset ja legendaariset sankarit ja pahikset ovat ensimmäistä kertaa yhdessä valkokankailla, niin elokuvien olisi pitänyt tienata huomattavasti enemmän.

Koko ajan huhuillaan The Batman -draamasta. Myös Justice Leaguen ja Wonder Woman ovat sisäpiiriläisten mukaan hirveitä sekasotkuja. DC:llä ja Warner Bros. -studiolla on varmasti pohdittavaa tällä hetkellä.

Fishburne, joka on itsekin suuri sarjakuvafani, paljasti ajatuksensa haastattelussa.

– Olemme odottaneet 35 vuotta sitä, että nämä hahmot päätyisivät valkokankaille. Mutta mitä ne sitten tekevätkään siellä? Marvel potkii DC:n hahmojen persettä. Ja tässä puhuu nyt sarjakuvanörtti, jolla on suuri sarjiskokoelma. Olen odottanut ikuisuuden näkeväni hahmot isolla kankaalla, Fishburne kertoo.

Näyttelijä aloitti kuitenkin heti tämän jälkeen Justice League-, Man of Steel- ja Batman v Superman -ohjaaja Zack Snyderin kehumisen. Kuinkakohan tosissaan Fishburne kehuissaan oli, sillä hän antoi hyväksyntänsä lähinnä Jesse Eisenbergille ja pahamaineiselle Martha-kohtaukselle?

– Se koko Martha Kent ja Martha Wayne -kohtaus? En tiedä. Olen ehkä hieman tunteellinen, mutta se lämmitti sydäntäni.

Alla kuuluisa kohtaus, joka on jopa DC:n superfanien mielestä aivan älytön.

Noh, jos Fishburnea mielii nähdä, niin hänet voi bongata Keanu Reevesin kanssa aivan mahtavasta John Wick 2:sta.

Lähde: Io9

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut