Surkeuden surkeus! Ben Affleckin Batman-elokuvalle valtava takaisku!

Jyräsikö studio tähden näkemyksen elokuvasta?

31.1.2017 05:35

Viime aikoina Ben Affleck on kommentoinut tulevaa Batman-elokuvaa tavalla, joka on saattanut herättää huolta faneissa. Hän muun muassa sanoi, ettei ohjaa elokuvaa, jos käsikirjoituksesta ei tule häntä miellyttävää. Ben Affleckin ja Geoff Johnsin käsikirjoituksen ensimmäinen versio ei huhujen mukaan kelvannut Warner Brosille.

– Mikään ei ole varmaa ja käsikirjoitusta ei ole. Jos käsikirjoituksesta ei saada sellaista, jota pidän todella hyvänä, en tee sitä (Batman-elokuvaa), Affleck sanoi aiemmin.

Onko Affleck nyt lopulta jyrätty studion taholta? Tähti nimittäin ilmoitti luopuvansa seuraavan Batman-elokuvan ohjaamisesta. Kyseessä on paha takaisku elokuvalle, sillä monet olisivat halunneet nähdä, millainen taitavaksi ohjaajaksi osoittautuneen Affleckin näkemys hyvästä Batman-elokuvasta olisi ollut.

Ben Affleckin virallisessa lausunnossa ei kuitenkaan puhuta mitään näistä huhutuista ristiriidoista:

– On olemassa tiettyjä hahmoja, joilla on tärkeä paikka sydämessäni. Tämän roolin tekeminen vaatii keskittymistä, intohimoa ja parhaan mahdollisen näyttelijäsuorituksen, jonka voin antaa. On käynyt selväksi, etten voi tehdä molempia töitä sillä tasolla, jota he (studio) minulta vaativat.

Kenties selitys on lopulta niin yksinkertainen, että Affleck ei kestänyt ajatusta ohjaamisesta hiostavassa Batman-puvussa. Hän mainitsi asiasta täällä: Episodi.

Affleck jatkaa tuottajana ja pysyy Batman-roolissa näyttelijänä.

Lähde: MashableMetro

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia