Tähän elokuvasarjaan Thor-ohjaaja Taika Waititi ei halua koskea

Sarjasta löytyy silti taikaa, vaikkei sisältäisikään Taikaa…

23.10.2017 15:15

Indie-elokuvista kuten Hunt for the Wilderpeople isoon kassamagneettiin eli Thor: Ragnarökiin siirtynyt ohjaaja Taika Waititi kertoi, että on yksi elokuvasarja, jota hän ei ikinä aio ohjata. Ja se on Star Wars.

– Se elokuvasarja vaikuttaisi olevan todella hankala. Siinä ei ole paljoa tilaa kaltaiselleni tekijälle. Läpi sarjan Star Warsin tunnelma on ollut todella vakava, kun taas Marvel-elokuvat – kuten vuosikymmenien aikana ilmestyneet sarjakuvat – ovat vaihdelleet voimakkaasti draamasta komediaan. Improvisaatio on ollut työkalu jokaisessa Marvel-elokuvassa siitä asti, kun Robert Downey Jr:sta tuli Iron Man, Waititi selitti.

Tänä vuonna tulikin huomattua, ettei Star Warsia tekevä Lucasfilm erityisemmin välitä improvisaatiosta ja komediasta, erottaessaan kesken Solo: A Star Wars Story -elokuvan kuvausten ohjaajat Phil Lordin ja Christopher Millerin, joiden tyyliin impro ja komedia kuuluvat. Sen ja Colin Trevorrowin erottamisen takia Waititi vitsailikin aiemmin Twitterissä, että hänet erotettaisiin Star Warsista viikossa.

Ohjaajan suosio on kuitenkin varmassa nousussa Thor: Ragnarökin myötä ja on luultavaa, että hän tulee jatkamaan ison luokan elokuvien parissa sen jälkeen. Waititin paikka Marvel Studiosilla on ainakin varma, sillä Marvel-pomo Kevin Feige on sanonut, että rakastaisi Waititin kanssa työskentelemistä uudestaan ja että hän on varma niin tapahtuvan.

Kuva Waititista Boy-elokuvan kuvauksissa.

Lähde: Screenrant

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa