Tähtinäyttelijä kertoo: rooli Blade Runner 2049 -elokuvasta olisi voinut jäädä saamatta!

Ohjaaja Denis Villeneuve piti näyttelijää aluksi liian nuorena rooliin.

Showpainijana ja Guardians of the Galaxy -elokuvien Draxina tunnettu Dave Bautista nähdään ylihuomenna valkokankailla elokuvassa Blade Runner 2049, joka on jatkoa Ridley Scottin scifiklassikolle Blade Runner vuodelta 1982. Nyt Bautista on kuitenkin paljastanut, että oli suuri mahdollisuus, ettei hän olisikaan saanut roolia elokuvasta.

Bautista oli saanut kutsun mennä tapaamaan elokuvan ohjaajaa, Denis Villeneuvea, eikä kaksikko ollut ehtinyt kauaa keskustella, kun Villeneuve jo totesi, että Bautista on liian nuori rooliin. Bautista kertoi olleensa erittäin surullinen, sillä ei osannut odottaa sellaista reaktiota ohjaajalta.

–Keskustelimme silti pari tuntia vähän kaikesta. Elokuvista ja elämästä. Lähdin lopulta tyytyväisenä, koska kunnioitan Denistä paljon, ihailen hänen töitään. Mutta sitten minut pyydettiin maskeeraustestiin ja sanoin, että se ei ole ongelma, sillä haluan todella paljon päästä mukaan elokuvaan! Menin siis testeihin, mutta silti minulle sanottiin, ettei homma toimi. Päädyin kuitenkin koekuvauksiin. Tuottajat olivat todella kannustavia, mutta eiväthän he olisi Deniksen päätöstä vastaan, joka ajatteli minun olevan liian nuori. Mutta kun koekuvaukset olivat ohi, Denis huudahti, että toiminkin roolissa! Siitähän minä ilahduin. Denis on ollut todella kannustava ja hän kertoi olevansa iloinen valitessaan minut, Bautista kertoi Cinemablendin haastattelussa.

Näyttelijän Sapper Morton -nimisestä hahmosta ei tiedetä vielä paljon, mutta roolin merkitys selviää, kun Blade Runner 2049 saa ensi-iltansa perjantaina.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut