Tämä on paljon sanottu, mutta seuraavaksi Nicolas Cage tekee ehkä uransa yllättävimmän roolisuorituksen

Cage on Cage.

Nicolas Cage on Oscar-palkittu näyttelijä, joka on viime vuosina noussut otsikoihin lähinnä erikoisten roolivalintojen takia, jotka tuntuvat pelkältä rahastukselta tai ovat muuten outoja.

Seuraava hämmentävä veto on elokuva, jossa Cage esittää itseään. The Unbearable Weight of Massive Talent on Hollywood Reporterin mukaan metaelokuva, jossa Cagen esittämä Cage yrittää päästä yhteistyöhön Quentin Tarantinon kanssa.

Samaan aikaan suhde tyttäreen on koetuksella, ja kaksoisolento 1990-luvulta syyttää nykyajan Cagea huonoista uravalinnoista ja siitä, että hänen tähtensä on laskussa. Mukana tarinassa on myös huumekauppaan sekaantunut miljonääri, jolle rahapulasta kärsivä Cage kauppaa käsikirjoitustaan.

Jos tämä ei saa Nicolas Cagen faneja innostumaan, niin ei sitten mikään.

Käsikirjoituksesta vastaavat Tom Gormican ja Kevin Etten, jotka tunnetaan yhteen kauteen jääneen yliluonnollisen Ghosted-komediasarjan  luojina. Gormican on kiinnitetty elokuvan ohjaajaksi.

Ennakkotietojen mukaan elokuvassa ei ole tarkoitus tehdä Cagesta pilaa, vaan kyseessä on kunnianosoitus, jossa viitataan muun muassa Cagelle Oscarin tuoneeseen elokuvaan Leaving Las Vegas ja elokuvaan Adaptation, jossa Cage myös esitti kaksoisroolia.

Lähteet: The Hollywood Reporter, Indiewire

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut