Tänään tv:ssä: Ensi kertaa Suomen kanavilla – Vuoden 2017 jännäri kertoo tuhoisasta pommi-iskusta

IMDb-arvosana 7,3.

22.10.2022 08:00

Tositapahtumiin perustuva Ajojahti kertoo kaupunkilaisten rohkeudesta taistella kauhua ja terroria vastaan Bostonin maratoniin kohdistuneen pommi-iskun jälkeen.

Välittömästi järkyttävän terrori-iskun jälkeen ylikonstaapeli Tommy Saunders, pommituksesta selviytyneet, hoitohenkilökunta ja viranomaiset aloittavat taistelun aikaa vastaan. Heidän on löydettävä pommittajat ennen kuin nämä iskevät uudelleen.

Vuonna 2017 valmistuneen jännärin pääosissa näyttelevät Mark Wahlberg, John Goodman, Kevin Bacon, J.K. Simmons ja Michelle Monaghan.

Ohjauksesta vastaa Peter Berg, joka on tehnyt Mark Wahlbergin kanssa myös elokuvat Lone Survivor, Deepwater Horizon, Mile 22 ja Spenser Confidential.

Elokuva sai Episodin ensi-ilta-arviossa kolme tähteä.

Ajojahti on haastava paketti: osin oman käden oikeuden ylistys, osin moderni versio tavallisen kansalaisen rohkeutta ja sitoutuneisuutta ylistävistä romanttisista sotadraamoista. Sen sanomaa ei välttämättä niele, mutta taidokkuutta ei käy kieltäminen”, arviossa kirjoitettiin.

Ajojahti esitetään nyt Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa. Luvassa on kaksi lähetystä:

  • La 22.10.2022 klo 21.00
  • To 27.10.2022 klo 23.40

Elokuva löytyy myös suoratoistona seuraavista palveluista: Prime Video, Elisa Viihde Viaplay, C More. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa