Tänään tv:ssä: Jenkeissä suositun kyttäkomedian jatko-osa nyt ensi kertaa Suomen kanavilla – Mikään ei ole muuttunut, ja ehkä hyvä niin!

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2016 valmistunut Ride Along 2.

30.4.2019 06:30

Ice Cuben ja Kevin Hartin tähdittämä Ride Along nousi nihkeistä arvioista huolimatta kesän 2014 isoimpien yllätyshittien joukkoon Pohjois-Amerikassa.

Menestyksestä huolimatta kyttäkomedia saapui Suomeen suoraan tallenteena ilman riskialttiimpaa teatterilevitystä. Saman sai kokea myös vuoden 2016 jatko-osa.

Alkuperäisessä elokuvassa Ice Cuben esittämä poliisi yritti saada siskonsa poikaystävän luopumaan unelmista poliisihommissa ottamalla hänet kyytiinsä seuraamaan poliisin arkea. Jatko-osassa Kevin Hartin esittämä poikkis on nyt hääpäiväänsä valmistautuva pesunkestävä kyttä, joka unelmoi nyt etsiväksi pääsemisestä. Ja kuten aiemmallakin kerralla, Ice Cube yrittää ottaa häneltä turhat luulot pois.

Ride Along 2 on tasoltaan aivan edeltäjänsä veroinen, eli siitä nauttiminen riippuu täysin siitä, piditkö edellisestä osasta. Rakenteen, asetelman tai vitsien tasolla juuri mikään ei ole muuttunut.

Kyttäkomedia nähdään Suomen television ensiesityksenä TV5-kanavalla tiistaina 30.04.2019 klo 21.00. Elokuva nähdään myös Kutosella torstaina 02.05.2019 klo 21.00. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa