Tänään tv:ssä: Kotimaisessa komediassa nähdään parinvaihtoa kylpytakilla tai ilman – villi seksi jää puheiden asteelle

IMDb-arvosana 3,9.

18.3.2023 06:30

Kun näyttelijänä paremmin tunnettu esikoisohjaaja Pamela Tola kohtaa Luokkakokous-tuottaja Jesse Fryckmanin, lopputuloksena on mitäpä muuta kuin tanskalaiseen konseptiin perustuva komedia.

Vuonna 2018 valmistuneessa Swingers-elokuvassa nähdään myös yksi Luokkakokouksen tähdistä. Aku Hirviniemi on mukana näyttelijänä ja osatuottajana yhtiökumppaninsa Janne Katajan kanssa.

Näyttelijäkaartissa esiintyy muitakin tunnettuja nimiä elokuvista ja televisiosta, kuten Matleena Kuusniemi, Kiti Kokkonen ja Roope Salminen.

Neljä eri-ikäistä pariskuntaa kokoontuu parinvaihtoviikonloppuun. Kaikilla on kriisinsä joko pinnalla tai piilossa ja sen myötä omat syynsä kokeilla parinvaihtoa.

Viikonlopun pukukoodi on kylpytakilla tai ilman, ja rakastuminen, mustasukkaisuus ja muut tunteet ovat kiellettyjä. Lopputuloksena saadaan aikaan enemmän keskinäisten kriisien selvittelyä kuin villiä ja vapaata sekstailua.

Swingersin jälkeen Tola on ohjannut suureksi hitiksi nousseen vuoden 2020 Teräsleidit-komedian ja tammikuussa 2023 ilmestyneen elokuvan Järjettömän paska idea.

Swingers esitetään AVA-kanavalla lauantaina klo 21. Elokuva kuuluu myös C Moren valikoimaan. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa