Tänään tv:ssä: Scifiä ja toimintaa ruudun täydeltä – ”Aivottomien sunnuntaielokuvien eliittiä”

IMDb-arvosana 5,2.

7.1.2024 06:30

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2017 valmistunut Transformers: Viimeinen ritari (Transformers: The Last Knight).

Transformers-leffat ovat hölmöä jättirobottimäiskettä, jota on helppo haukkua. Kuningas Arthurin ajoilta tarinansa aloittava viides osa ei ole aiempia kummempi, vaikka Mark Wahlbergin seuraan liittyy legendaarinen Anthony Hopkins. Näyttelijäkaartiin kuuluvat myös Josh Duhamel, Laura Haddock, Isabela Moner, Jerrod Carmichael ja Stanley Tucci.

Sitä ei kuitenkaan voi kieltää, että aivottomuudestaan huolimatta Viimeinen ritari sisältää aiempien osien tapaan komeita toimintakohtauksia, jotka toimivat parhaiten valkokankaalla. Pienessä ruudussa elokuva ei ole läheskään yhtä tehokas.

Transformers: Viimeinen ritari on huumoripitoista scifi-viihdettä, joka ei vaadi katsojaltaan yhtikäs mitään. Aivottomien sunnuntaielokuvien eliittiä”, kirjotti Niko Ikonen ensi-ilta-arviossa ja antoi leffalle kolme tähteä.

Elokuvan on ohjannut Michael Bay, kuten neljä edellistäkin. Tämän elokuvan jälkeen Bay on tosin siirtänyt ohjaajanvastuun muille ja pysytellyt parissa viimeisessä elokuvasarjan osassa tuottajana. Kahdeksas Transformers-elokuva on tulossa tänä vuonna.

Transformers: Viimeinen ritari esitetään nyt televisiossa kolmeen otteeseen:

  • Su 07.01.2024 klo 21.00, Nelonen
  • Ke 10.01.2024 klo 21.00, Hero
  • La 13.01.2024 klo 21.00, Jim

Elokuva löytyy myös Ruutu Plussasta. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa