Tarantino paljasti seuraavat projektinsa – elokuvansa pohjalta vielä näytelmä: ”En aio ajatella viimeistä elokuvaani pitkään aikaan”

Tarantino painaa menemään.

Ohjaaja, käsikirjoittaja Quentin Tarantino kertoi The Big Picture -podcastille, että hän on tehnyt myös kolmannen käsittelyn vuoden 2019 elokuvalleen Once Upon a Time… In Hollywood.

Kirjaversio julkaistiin juuri, mutta Tarantinolla on hihassaan myös toinen ässä: hän on nimittäin kirjoittanut myös näytelmäversion. Tarantino kertoo kirjoittaneensa näytelmän heti elokuvakäsikirjoituksen jälkeen, mutta ennen kuin antoi edes agenttinsa lukea käsikirjoitusta.

”Halusin kirjoittaa näytelmän ja lisätä tavaraa mitä ei ole kirjassa. Halusin, että se on olemassa myös näytelmänä. Jälleen kerran minun oli mahdollista tutkia sellaisia asioita, jotka eivät ole elokuvassa. Näytelmä kertoo Italian ajasta. Sen jälkeen kirjoitin viisi jaksoa Bounty Lawia”, Tarantino paljastaa.

Elokuvassa Leonardo DiCaprion ja Brad Pittin hahmot menevät hetkeksi tekemään elokuvia Italiaan. Bounty Law sen sijaan on fiktiivinen länkkärisarja, jossa DiCaprion Rick Dalton näytteli.

Tarantinon suunnitelmissa on myös tuoda näytelmä teatterinäyttämölle. ”Katsotaan mitä tapahtuu, mutta suunnitelmani oli tämä kirja, saada valmiiksi elokuvakirja, siitä seuraava askel olisi alkaa ajatella tätä näytelmää. En aio ajatella viimeistä elokuvaani pitkään aikaan. Teen muita juttuja nyt.”

Näytelmästä kysyttäessä Tarantino paljasti, että toinen näytös on kokonaisuudessaan Rick Daltonin ja Al Pacinon näyttelemän tuottaja Marvin Schwarzin illalliskeskustelu Sergio ja Nori Corbuccin kanssa japanilaisravintolassa Roomassa. Corbucci on ohjaaja, jonka kanssa Dalton käy keskustelua mahdollisesta roolista italoelokuvassa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut