Nähdäänkö Harvey Keitel Quentin Tarantinon seuraavassa elokuvassa? ”Olen hiljaa nyt, mutta tarina ei ole ohi”

Tulta liekkeihin.

28.6.2021 18:34

Näyttelijälegenda Harvey Keitel kertoi Insiderin haastattelussaan, että haluaisi vielä työskennellä ohjaaja Quentin Tarantinon kanssa. Hänen mukaansa pyyntöä ei vain ole tullut.

Keitel on nähty vain Tarantinon elokuvissa Reservoir Dogs ja Pulp Fiction mutta hänen ääntään kuultiin myös Kunniattomissa paskiaisissa. ”Vakuutan sinulle, tämä tarina ei ole ohi. Olen hiljaa nyt, mutta tarina ei ole ohi”, Keitel sanoi salaperäisesti.

Hän kuitenkin jatkoi, ja vei keskustelun henkisemmälle tasolle. ”Tarina ei ole ohi, koska se mitä teimme silloin kun tapasimme ei ole ohi. Se ei voi olla ohi mielessäni tai sydämessäni. Vaikka emme koskaan enää tekisi töitä yhdessä, me työskentelemme aina yhdessä mielessäni ja sydämessäni.”

Keitel ylisti myös Tarantinon uusinta elokuvaa. ”Haluan lisätä, että se mitä Quentin teki Once Upon a Time in Hollywoodissa Sharon Taten tarinan kanssa. Se osa tarinasta oli yksi voimakkaimmista rakkaustarinoista, joita olen elämässäni todistanut. Se on se tyyppi, jonka tunnen.”

Tarantino sanoi tuoreessa haastattelussa, että aikoo pitää kiinni kymmenen elokuvan lupauksestaan. Seuraava elokuva jää siis todennäköisesti Tarantinon viimeiseksi.

Lisää luettavaa