Tekikö yksi Hollywoodin suurimmista tähdistä yllätysroolin Deadpool 2:ssa? Hahmon nimessä vahva vihje

Varoitus: juttu sisältää spoilereita Deadpool 2 -elokuvasta!

Thor: Ragnarok -elokuvassa hauskan pikku cameon tehnyt Matt Damon ei välttämättä jättänyt supersankaritoilailujaan vain tuohon elokuvaan. Radio Timesin cameo-jutussa viitataan nimittäin vahvasti siihen, että vahvasti meikattu ja puvustettu Damon olisi tehnyt esiintymisen myös Deadpool 2:ssa.

Katsojat voivat bongata mahdollisen Damonin samassa kohtauksessa Josh Brolinin esittämän Cablen kanssa. Kun superpahis iskeytyy aikamatkallaan parin punaniskaksi tunnistettavan hahmon luokse, on toinen näistä Rogue One: A Star Wars Storystakin tuttu Alan Tudyk ja toinen ilmeisesti Matt Damon.

Tudykin hahmo on lopputeksteissä nimellä Redneck #2, mutta tämän vessapaperimanifestoa julistava peruukkiin, hattuun ja isoon kaljamahaan sonnustautunut ystävä on nimetty Dickie Greenleafiksi. Jos tämä nimi ei itsessään vielä sano mitään, kerrottakoon sen olevan Jude Law’n hahmon nimi elokuvassa Lahjakas herra Ripley, jossa Matt Damonin esittämä päähenkilö varastaa herra Greenleafin henkilöllisyyden.

 

Toisin kuin Brad Pittin cameo-roolia The Vanisher -hahmona, ei Matt Damonin mahdollista vierailua ole vielä vahvistettu. On siis mahdollista, että punaniskan naamion takana piilee joku aivan muukin Hollywoodista tuttu kasvo.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut