Teräsmies-tähti sanoi jumittuneensa epäonnistumisen jälkeen World of Warcraft -peliin – pelasi sitä loputtomiin

Wowiin koukahtaminen lienee tapahtunut monille muillekin.

Brandon Routhilla oli pikainen keikka Teräsmiehen roolissa. Se kesti hänen harmikseen vain Superman Returns (2006) -elokuvan ajan.

Leffan floppaaminen otti Routhia koville – hänen mielenterveytensäkin kärsi. Apunaan hän ei käyttänyt lääkkeitä tai alkoholia, mutta sen sijaan hän terapoi itseään World of Warcraft -tietokonepelillä. Kyseinen peli on tunnettu online-roolipeli, joka tiedetään hyvin koukuttavaksi.

– Pelasin loputtomiin World of Warcraftia, Routh myönsi haastattelussa.

– Se oli riippuvuuteni – ja muutama muu peli matkan varrella – ja sinne kadotin itseni ja käytin aivan liikaa aikaa, Routh jatkoi WoW-addiktiostaan.

Vaikka Superman Returns otettiin aika hyvin vastaan, se ei menestynyt lippuluukulla. Routhin olikin vaikea sulattaa se tosiasia, ettei rooli tule kasvamaan yhden elokuvan ulkopuolelle.

– Ei ollut jatko-osaa, elokuva arvosteltiin pitkälti hyvin, ihmiset pitivät siitä, mutta maailmanlaajuiset lähes 400 miljoonan dollarin lipputulot eivät olleet tarpeeksi, Routh kertoi.

Peli ei kuitenkaan auttanut häntä lopen kovinkaan hyvin selviämään pettymyksestä, vaan muutama muu asia, joita Routh ei maininnut. Hän kuitenkin sanoi hänen naisystävänsä auttaneen häntä.

– Hän tunsi minut parhaiten silloin, hän tuntee minut parhaiten nyt, Routh myönsi.

Lähde: CBR

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut