The Mandalorian ei taida loppua vielä hetkeen – Jon Favreau kertoi tulevaisuudesta ja neljännestä kaudesta

Favreau rakastaa Star Wars -seikkailujen kertomista.

27.2.2023 07:19

The Mandalorian on erittäin suosittu sarja Disney Plussassa. Se kertoo kaukaisen galaksin palkkionmetsästäjästä Din Djarinista, joka hahmona ammentaa alkuperäisten elokuvien kulttisuosikista Boba Fettistä.

Sarja menestyy, joten Disneyllä ei ole myöskään kiirettä lopettaa sitä. Sarjan luoja Jon Favreau antoi niin ikään ymmärtää, että kausia on tulossa vielä paljon. Mahdollisesti ainakin seitsemänteen kauteen saakka. Tähän viittaisi kommentti neljännestä kaudesta, jonka Favreau on jo kirjoittanut valmiiksi.

– Mielestäni koko homman kauneus on siinä, että se on paljon suuremman tarinan keskimmäinen luku, Favreau tuumi tulevasta neljännestä kaudesta.

Favreau paljasti myös, ettei sarjalle ole vielä kehitetty loppua.

– Vaikka meillä tulee olemaan ajan mittaan loppuratkaisu näille hahmoille, liittyen siihen miten nämä hahmot sopivat laajempaan kokonaisuuteen, silti ei ole loppua, jota rakennamme tai joka meillä olisi mielessä, Favreau kertoi.

– Päinvastoin, rakastan, että nämä tarinat jatkuvat ja jatkuvat, joten nämä hahmot saattavat olla kanssamme jonkin aikaa. Rakastan tarinoiden kertomista heidän äänellään, Favreau tuumi.

Sarjan luoja Favreau toivoi tekevänsä seikkailuja vielä paljon lisää. The Mandalorianin kolmas kausi alkaa 1. maaliskuuta.

Kaikki eivät ole samoilla linjoilla Favreaun kanssa, sillä prequel-trilogian ensimmäisestä osasta Tähtien sota: Episodi I – Pimeä uhka tuttu näyttelijä Liam Neeson ei pidä Star Wars -sisällön määrästä. Voit lukea lisää täältä: Liam Neeson tylytti Star Wars -spin-offit – tähden mielestä ”mysteeri ja taika” on kadonnut – Episodi.fi

Lähde: GamesRadar

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia