The Mandalorianista pois potkittu Gina Carano: Disney ja Lucasfilm -pomot kiusasivat

Aikoo kertoa potkuistaan tarkemmin.

Näyttelijä Gina Carano sai vastikään potkut The Mandalorian -sarjasta Cara Dunen roolista. Ainakin yhtenä syynä oli hänen sosiaalisen median viestinsä, joissa hän väitetysti vertasi republikaanien kohtelua juutalaisten kohteluun holokaustin aikana.

Carano kävi konservatiivina pidetyn Ben Shapiron -keskusteluohjelmassa sunnuntaina, jossa hän kertoi tarkemmin potkuistaan. Metro-julkaisun mukaan Carano kertoi Disney ja Lucasfilm -pomojensa kiusanneen häntä.

– En ole ainoa, jota tämä yritys on kiusannut, ja ymmärrän sen nyt todella syvällisesti, näyttelijä väitti.

– Voisin kertoa tarinan, joka kääntäisi asiat mediassa päälaelleen, mutta en voi koska se vaikuttaisi ystävään. Kaikki ovat peloissaan työnsä menettämisestä, Carano lisäsi.

Carano kertoi myös viihdejätin vaatineen – jo ennen The Mandalorianin toisen kauden julkaisua – että hän muuttaa Twitter-bioaan. Disney vaati Caranon mukaan myös julkaisevan anteeksipyynnön, joka mukailisi tarkasti Disneyn ohjeita.

Anteeksipyyntövaatimukset nousivat Caranon transsukupuolisen pronominin käytöstään, jonka hän kertoi kuitenkin olleen vitsi. Carano julkaisi lopulta anteeksipyynnön, mutta kertoi tehneensä sen omin päin noudattamatta Disneyn ohjeita.

Carano väitti myös Disneyn ja Lucasfilmin ottaneen hänet erityistarkkailuun ja seuranneen hänen some-postauksiaan kuin haukat. Caranon mielestä liberaalit kanssanäyttelijät saivat ilmaista mielipiteitään vapaasti.

Lue myös: Voitaisiinko Star Wars ja MCU nähdä samassa leffassa? Näin kommentoi Marvel-pomo | Episodi.fi

Lähde: Metro, Daily Mail

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut