The Osbournes palaa televisioon kahden vuosikymmenen jälkeen! Ozzy kertoi syyksi Yhdysvaltojen nykytilan

Löytääköhän sarja uuden sukupolven katselijoita?

2.9.2022 15:03

Tosi-tv-sarja The Osbournes näkyi aikoinaan Suomessakin, ja se oli hyvin pidetty ja suosittu sarja. Se oli ensimmäisiä tosi-tv-sarjoja, joissa nähtiin elämäänsä avaava julkkisperhe.

The Osbournes oli yhdysvaltalaisen MTV:n tuotantoa, ja se alkoi vuonna 2002. Se täyttääkin jo 20 vuotta.

Sarja oli varsin huumoripitoista sorttia. Sarjassa nauratti etenkin perheenisä Ozzyn toilailut ja omalaatuinen persoona. Muutkin perheenjäsenet olivat toki aika värikkäitä hahmoja.

Alkuperäinen ohjelma seurasi heidän elämäänsä LA:ssa, mutta BBC:n tilaama uudelleenkäynnistys seuraa heidän asettumistaan takaisin Britanniaan. BBC:n dokumenttielokuvien päällikkö Clare Sillery kertoi sarjan olevan sekä hauska, liikuttava että rehellinen.

Ozzy, 73, ja Sharon, 69, ovat kertoneet muuttavansa Buckinghamshireen, missä he omistavat 20 vuotta vanhan kiinteistön nimeltään Welders House. Ozzy selitti muuttoaan sillä, että Yhdysvallat on muuttunut.

– Kaikki siellä on naurettavaa. Olen kyllästynyt siihen, että ihmisiä tapetaan joka päivä. Jumala tietää, kuinka monta ihmistä on ammuttu kouluammuskeluissa, Ozzy sanoi.

– Ja konsertissa Vegasissa tapahtui joukkoampuminen… Se on hullua, rock-legenda jatkoi.

Ozzy on tuuminut, ettei hän halua viettää viimeisiä päiviään Yhdysvalloissa ja tulla haudatuksi kuuluisuuksien hautausmaalle Kalifornian Forest Lawnille.

Ozzy on palaamassa valokeilaan, sillä hän julkaisi uuden sooloalbumin Patient Number 9. Sharon puolestaan on kiireinen Britanniassa, sillä hän juontaa keskusteluohjelmaa TalkTV. Alla näyte alkuperäisestä sarjasta.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa