Thor: Love and Thunderin visuaalisesti komein kohtaus kuvattiin yllättävän karussa paikassa

Taikavehje tuo StageCraft.

8.7.2022 15:45

Taika Waititin Thor: Love and Thunder on kuin kavalkadi sketsejä heitettynä Marvelin maailmaan. Elokuva on hauska, värikäs ja rempseä MCU-seikkailu. Leffa on myös todella näyttävä visuaalisesti, joten onkin yllättävää missä paikassa yksi elokuvan komeimmista kohtauksista on kuvattu.

Waititi käytti kuvauksissaan Light & Magicin StageCraftia, joka kehitettiin koronapandemian keskellä The Mandalorian -sarjaa varten. Nyt sitä käytettiin ensimmäistä kertaa Marvel-tuotannossa.

Leffan tähti Natalie Portman paljasti taannoisessa haastattelussa, että eräs elokuvan komeimmista kohtauksista kuvattiin tavallisessa ympäristössä Best Buy -kaupan parkkipaikalla. StageCraft mahdollistaa digitaalisissa ympäristöissä kuvaamisen reaaliaikaisesti.

– On villiä olla näin jättimäisessä elokuvassa tekemässä dramaattisia asioita, kun sitä kuvattiin kuitenkin vain parkkipaikalla blue screenin edessä. Kohtaus näyttää upealta elokuvassa, mutta joka kerta kun näen sen, ajattelen vain tätä Best Buyn parkkipaikkkaa, Portman kertoo.

Thor: Love and Thunder pyörii parhaillaan elokuvateattereissa.

Alla traileri.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia