Tiesitkö? Jean Todt on tämän tuoreen Oscar-voittajan mies – eivät ole naimisissa vaikka olleet melkein 20 vuotta yhdessä

Vertailevatkohan pystejään keskenään?

14.3.2023 18:31

Formulamaailmakin oli edustettuna Oscar-gaalassa, sillä siellä oli mukana F1-talli Ferrarin entinen tallipäällikkö Jean Todt. Hänet muistetaan tallipäällikkönä niiltä ajoilta, kun McLarenin Mika Häkkinen ja Ferrarin Michael Schumacher ajoivat tiukkoja kisoja toisiaan vastaan.

Todtin oli luonnollista osallistua Oscar-gaalaan, sillä hän on näyttelijä Michelle Yeoh’n miesystävä. He eivät ole naimisissa, mutta ovat olleet yhdessä jo vuodesta 2004 saakka – ja kihloissakin vuodesta 2005 saakka.

Michelle Yeoh ja Jean Todt vuoden 2023 Oscar-gaalassa. AOP

Todt on voittanut monta tallimestaruutta F1-urallaan, ja Yeoh voitti nyt toisenlaisen mestaruuden. Hän nappasi parhaan naispääosan palkinnon elokuvasta Everything Everywhere All at Once. Hän voineekin vertailla Oscarinsa painoa ja komeutta Todtin palkintojen kanssa vielä moneen kertaan.

Everything Everywhere All at Once oli muutenkin huima Oscar-rohmu. Elokuvan ilmestyessä ei ehkä arvattu, miten suuri Oscar-menestyjä tässä onkaan kyseessä.

Se voitti peräti seitsemän Oscar-palkintoa. Näiden joukossa oli Ke Huy Quanin miessivuosapalkinto, Jamie Lee Curtisin naissivuosapalkinto ja parhaan elokuvan palkinto. Vuoden parhaan miespääosan voitti Brendan Fraser elokuvasta The Whale. Alla Everything Everywhere All at Once -elokuvan traileri.

Lue myös: Skins-näyttelijätär Kaya Scodelario täytti 31 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia, Town & Country Mag

 

Lisää luettavaa