Tiger King -sarjan Carole Baskinin miehen kohtalon selvittämisessä käänne – koira löysi jotain

Mysteeri saattaa vielä selvitä?

27.9.2020 12:33

Netflixin erikoisessa ja huippusuositussa dokumentaarisessa sarjassa Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes käsiteltiin mitä erikoisempia kuvioita. Yksi näistä on sarjassa nähdyn Carole Baskinin miehen Don Lewisin katoaminen.

Lewis katosi vuonna 1997, ja hänet julistettiin kuolleeksi viisi vuotta myöhemmin. Hänen ruumistaan ei kuitenkaan koskaan ole löydetty. Baskin on kiistänyt, että hänellä olisi mitään tekemistä katoamisen kanssa.

Entinen Salaisen palvelun agentti ja etsivä Jim Rathmann on tutkinut tapausta. Hänen mukaansa rikospaikkatutkija Mike Sinszerin ruumiskoira merkkasi hajun Lewisin talon vieressä sijaitsevan järven rannalta.

– Ruumiskoirat voivat havaita ihmisen jäänteet kuusi metriä syvästä vedestä. Se että koira on merkannut saman paikan on erittäin jännittävää, Rathmann sanoi.

Rathmannin mukaan ruumista ei tule löytymään, mutta luita, vaatteita tai ehkä hammas saattaisi löytyä DNA-tutkimuksia varten. Hänen mielestään paras ratkaisu olisi kuivata merkattu alue ja tutkia alue vielä kerran ruumiskoirilla.

Sukeltajat ovat tutkineet paikan jo aiemmin, mutta eivät löytäneet mitään – mahdollisesti koska järvi on samea, ja se on täynnä alligaattoreita sekä käärmeitä. Rathmann arvelee, että Baskin saattaa joutua vielä kuulusteluihin tapauksen tiimoilta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia