Toimituksen suosikit: Aasialainen maistui piparminttua paremmin

Pari viikonlopun uutuuksista onnistui hurmaamaan Episodin toimituksen – tai ainakin osan. Oikeastaan mikään ei saanut täystyrmäystä. Aww!

21.9.2018 16:27

Viikon voittaja oli kansainväliseksi ilmiöksi muodostunut romanttinen komedia Crazy Rich Asians. Jotkut julistivat sen jo vuoden romkomiksi – laskekoon sen suositukseksi kuka haluaa. Elokuvassa poikaystävänsä kanssa Singaporeen matkustava nuori nainen saa havaita sulhonsa olevan sikarikkaan änkyräsuvun haviteltua jälkikasvua. Lopun voi arvata, mutta matka sinne kyllä viihdyttää.

Komedioista tunnettu Paul Feig kokeilee Missä on Emily? -elokuvassa kykyjään myös jännärin saralla. Toki meno on kyllä myös huvittavaa, mistä pitää erityisesti huolen eleganttia ja salaperäisesti katoavaa naista esittävän Blake Livelyn ja tätä etsimään ryhtyvää kotiäitiä näyttelevän Anna Kendrickin mainio kemia.

Alias-sarjasta tunnetuksi tullut Jennifer Garner palaa toiminnan pariin Väkivallan vihollinen -elokuvien naisversiossa. Jos vigilante-elokuvat viehättävät, myös Peppermint viihdyttänee. Jos lajityyppi jättää kylmäksi, ei ”naisnäkökulma” todennäköisesti sitä katsojan silmissä pelasta.

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia