Toimituksen suosikit: Ensi-ilta on vain päivämäärä

Uutuusensi-iltojen tulva jatkuu, tälläkin viikolla niitä on peräti viisi kappaletta. Tosin yksi niistä on ollut ohjelmistossa jo pitkään, mutta hei, ensi-ilta on vain päivämäärä.

25.2.2022 17:05

Viikon uutuuksista toimituksen suosikiksi nousi C’mon C’mon. Siinä nähdään Joaquin Phoenixin ensimmäinen roolisuoritus sitten Oscarin hänelle tuoneen Jokerin. Elokuvat ovat kuitenkin hyvin erilaisia. Phoenixin esittämä toimittaja haastattelee lapsia näiden näkemyksistä tulevaisuudesta, mutta kohtaa kohderyhmänsä aivan uudella tavalla, kun hän joutuu ottamaan hoidettavakseen siskonsa 9-vuotiaan pojan.

70 on vain numero on ollut ohjelmistossa jo jonkin aikaa, koska raukkaparka on yrittänyt päästä ensi-iltaan pitkälti toista vuotta. Mutta hyvää kannattaa odottaa. Hannele Lauri saa vihdoin esittää pääosaa ja hän ottaa kaiken irti vanhenevana iskelmätähtenä, joka ehkä saa vielä yhden mahdollisuuden onneen.

Kotimainen dokumentti Surunkesyttäjät antaa äänen erilaisia tragedioita kokeneille ihmisille. Samalla se on taide-elokuva, joka omalaatuisella kuvituksellaan antaa mahdollisuuden monenlaisii

Huonot naiset -komediassa pussilastillinen venäläisiä seksityöläisiä sekoittaa suomalaisen pikkukylän elämän. Elokuvan teema on ennakkoluuloisuus, mutta käytännössä Leea Klemola kantaa kokonaisuutta harteillaan.

Lisäksi ohjelmiston uutuuksiin kuuluu koko perheen elokuva Jättiläiskoira Clifford, mutta sitä ei esitetty etukäteen lehdistölle.

 

Lisää luettavaa