Toimituksen suosikit: Fanittaminen nosti viikonlopun tulokkaita

Viikonlopun uusien elokuvien saldo on neljä kappaletta uutuuksia. Niistä lähes kaikki nousivat kärkikahinoihin Episodin toimituksen suosikeissa. Ainoastaan yksi jäi tällä kertaa pahnanpohjimmaisten joukkoon.

2.12.2016 18:00

”Fiksuksi Independence Dayksi” leikillisesti nimetty tieteisdraama Arrival nousi peräti Tuomituksen suosikit -taulukon pidetyimmäksi elokuvaksi tällä kertaa. Denis Villeneuve on arvostettu ohjaaja toimituksessa, ja kun sana Arrivalin laadukkuudesta alkoi kiiriä, kaikki listalle valikoituneet toimittajat kävivät sen katsomassa ensi tilaisuuden tullen.

Tämä on Amy Adamsin viikonloppu, sillä hän näyttelee Arrivalin paineiden alla työskentelevän kielitieteilijän lisäksi Yön eläinten elämänsä valintoja pohdiskelevaa taidegalleristia. Tom Fordin ohjauksessa naisen pahoinvointiin kliinisen hyvinvoinnin keskellä sekoittuu tämän ex-miehen kirjoittama rankka jännityskertomus, ja yhdistelmä nousi myös toimituksen suosioon.

”Pidinkö tästä oikeasti tosi paljon, vai olinko vain nostalginen?” oli monen ongelma Eput-elokuvan suhteen. Lopulta fanitähdet nostivat Eppu Normaali -bändistä kertovan elokuvan huippuluokkaan senkin.

Ruotsalainen filmatisointi sikäläisestä klassikkoromaanista ei kolahtanut Suomessa, jossa Vakavaa leikkiä pidettiin pölyisenä ja harvat hyvät näyttelijät hukkaavana mahdollisuutena.

 
toimituksen_suosikit_vk48

Klikkaa taulukko suuremmaksi.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia