Toksinen fanikulttuuri taas asialla: 11-vuotias Fear the Walking Dead -tähti sai tappouhkauksia, koska hänen hahmonsa tappoi sarjan fanisuosikin

Maailmassa riittää sairaita ihmisiä.

28.12.2020 16:48

Fear the Walking Dead -zombisarjan tähti Alexa Nisenson sai faneilta tappouhkauksia, koska hänen hahmonsa Charlie tappoi Nick Clark -nimisen fanisuosikin. Frank Dillanen näyttelemä Nick kuoli 11-vuotiaan käsittelyssä sarjan neljännellä kaudella.

Dillane oli itse pyytänyt hahmonsa kuolemaa, jotta voisi lopettaa sarjassa näyttelemisen.

– En tiennyt, että hahmoni tappaa Nickin, kun minut pestattiin mukaan. Tajusin asian vasta, kun luin käsikirjoituksen, ja olin vain ”eikä, ei voi olla totta”, Nisenson kertoi Talk Dead to Me -podcastissa.

– Olin aivan shokissa. En todellakaan osannut odottaa sitä. Luulin, että myös minut kirjoitettaisiin sellaisen tempun jälkeen ulos. Luulin, että olisin sarjassa vain viisi tai kuusi osaa.

Nisenson on kuitenkin ollut sarjassa mukana siitä lähtien. FtWD on nyt kuudennella kaudellaan.

– Olin siihen aikaan vasta 11-vuotias, ja näin satoja, jopa tuhansia vihakommentteja aina, kun kirjauduin Twitteriin tai Instagramiin sisään. ”Vihaan sinua! Tapoit Nickin!”

– Ymmärrän kyllä heidän reaktionsa, mutta se oli erityisen haastavaa, kun samat tyypit alkoivat uhkailemaan minua ja haukut muuttuivat henkilökohtaisiksi, nyt 14-vuotias Nisenson kertoo.

– Eräskin löysi jostain osoitteeni, ja he sanoivat, että tulevat kotiini tappamaan minut. Se oli todella pelottavaa jonkin aikaa. Sekä minä että perheeni olimme peloissamme. En todellakaan odottanut fanien reaktion olevan niin jyrkän.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa