Tom Holland yllätti Chris Evansin koe-esiintymisessä – tämänkö hurjan tempun takia nuorukainen sai Spider-Manin roolin?

Hauska tarina.

Spider-Manin rooli on todella haluttua tavaraa Hollywoodissa, eikä sitä ole todellakaan helppo saada. Tom Holland oli vielä vuonna 2015 täysin tuntematon nuorukainen, mutta kaikki tulisi muuttumaan pian.

Marvel Studiosin pääpomo Kevin Feige paljasti, kuinka Holland sai roolinsa. Hänen piti pitää lukutreenit Robert Downey Jr.:n ja Chris Evansin kanssa, jotta nähtäisiin, kuinka porukka tulee keskenään toimeen.

Holland kuitenkin yllätti Evansin.

– Meillä oli viitisen näyttelijää, jotka pitivät lukuesiintymisen Robert Downey Jr.:n kanssa. Saimme karsittua muutaman näyttelijän pois, ja seuraavaksi oli Chris Evansin vuoro. Tällöin kävi selväksi, että Holland ei ole pelkästään upea Peter Parker, mutta myös mahtava Spider-Man, Feige muistelee.

– Hänellä on upeat näyttelijäntaidot sekä stunttimiehen lahjat. Se on tietenkin aina mukava bonus, jos näyttelijä osaa tehdä kaikenlaisia temppuja. Muistan, kuinka hän teki jättimäisen voltin takaperin Evansin edessä. Evans oli täysin ällistynyt, eikä pystynyt uskomaan silmiään.

Holland paljasti taannoisessa haastattelussa takaperin volttien olleen tärkeä osa hänen koe-esiintymistään.

– Astuin huoneeseen sisään ja sanoin ”Terve, olen Tom Holland” ja tein takaperin voltin. ”Olen 170-senttinen.” Voltti. ”Tulen Lontoosta.” Voltti. Halusin todistaa heille, että pystyn siihen. Tein voltin jokaisen tauon aikana, Holland kertoo.

Seuraava koe oli taistelukohtaus Evansin kanssa.

– Ei minulla ollut mitään rutiinia mielessä. Tein vain voltteja joka suuntaan. Evansilla oli ensimmäinen pätkä dialogia kohtauksessa, kun minä vain heitin voltteja kaikkialle. Hän unohti omat vuorosanansa sen takia. Ja ilmeisesti se toimi, koska tässä minä olen.

Lähde: Slash Film

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut