Tulevassa The Toxic Avengers -remakessa on hetki, jota tekijät kutsuvat ”persesuolikohtaukseksi”

Pääsisipä tämän näkemään jo!

30.3.2023 18:13

Siitähän on jo puolisentoista vuotta, kun kulttiklassikko The Toxic Avenger -remaken uusi versio saatiin purkkiin. Elokuva sai tietenkin R-ikärajasuosituksen goren, väkivallan, kiroilun, seksin ja alastomuutensa takia.

Mutta milloin ihmeessä elokuva saapuu katsottavaksi? Sitäpä emme tiedä, mutta myös John Wick: Chapter 4:n äänileikkaajana toiminut Casey Genton kertoo lisää elokuvasta. Erästä hetkeä kutsutaan persesuolikohtaukseksi.

– Se on tosi hauska leffa. Ohjaaja Macon Blair teki tosi hyvää työtä. Se on hyvin uskollinen alkuperäiselle. Fanit saavat mitä haluavat. Siitä ei nimittäin puutu gorea. Kaikki puhuvat alkuperäisleffan kohtauksesta, jossa auto ajaa lapsen pään päältä. Eräässä leikkausversiossa ei ollut tarpeeksi tätä, joten he tekivät… en haluaisi pilata sitä, mutta sitä kutsutaan persesuolikohtaukseksi, Genton kertoo.

Peter Dinklage näyttelee Winstonia, uuden elokuvan Toxieta. Muissa rooleissa nähdään Jacob Tremblay, Taylour Paige, Julia Davis, Elijah Wood, Jonny Coyne, Sarah Niles ja Kevin Bacon.

Toivottavasti pääsemme näkemään tämän pian!

Lähde: JoBlo

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia