Uusi DC-pomo James Gunn ei aio kuunnella some-itkua – ”Epäkunnioittava protestointi ei tule koskaan vaikuttamaan valintoihimme”

Gunn tietää joutuvansa tekemään kipeitä ja yllättäviäkin päätöksiä.

20.12.2022 10:30

DC Studiosin tulevaisuuden huomaansa ottanut supersankarielokuvien ohjaaja ja käsikirjoittaja James Gunn on nyt some-sivaltajien kohteena. Gunn tuumi Twitterissä, ettei epäkunnioittava valittaminen vaikuta hänen tai Peter Safranin toimintaan.

Gunn voi odottaa saavansa vähintään muutaman kuorman lannoitetta niskaansa, sillä hänellä on suunnitelmissaan myllertää DC-supersankarielokuvien maailma omannäköisekseen. Tämä tarkoittaa ainakin joidenkin nykyisten DC-näyttelijöiden katoamista elokuvista.

Yksi Gunnin uusien tuulien, vai pitäsikö sanoa myrskyn, uhreista on Teräsmiestä näytellyt Henry Cavill, sillä hän ei jatka enää supersankariroolissaan. Ei, vaikka paluun piti olla jo varma ja sitä rummutettiin kovasti.

– Tiesimme tullessamme Peterin kanssa DC Studiosin johtajiksi, että verkossa on tietty vähemmistö ihmisiä, jotka saattavat olla vähintäänkin äänekkäitä ja epäystävällisiä, Gunn sanoi Twitterissä.

– DCU-valintamme perustuvat siihen, mikä on mielestämme parasta tarinalle ja DC-hahmoille, jotka ovat olleet olemassa lähes 85 vuotta. Ehkä nämä valinnat ovat mahtavia, ehkä eivät, mutta ne tehdään vilpittömästi, rehellisesti ja aina tarinaa ajatellen, Gunn jatkoi.

– Kukaan ei pidä siitä, että häiritään tai nimitellään – mutta suoraan sanottuna olemme kokeneet huomattavasti pahempaa. Epäkunnioittava protestointi ei koskaan tule vaikuttamaan toimintaamme, Gunn julisti.

Gunn lisäsi myös tienneensä, että luvassa on turbulenssia vaikeiden ja yllättävienkin päätösten vuoksi.

– Mutta tällä on meille vähän merkitystä verrattuna työhömme taiteilijoina ja uskottuina asiainhoitajina, kun autamme luomaan laajan ja upean tulevaisuuden DC:lle, Gunn päätti.

Lue myös: Lähde: Henry Cavillista tuli pelinappula Dwayne Johnsonin valtapelissä – Teräsmies-paluusta ei ollut edes sopimusta – Episodi.fi

Lähde: Uproxx

 

Lisää luettavaa