John Travoltan uusi kauhutrilleri lytättiin kalkkunaksi: ”cringe-worthy”, ”Frankenstein-pantomiimi”, ”Elokuva vihaa sinua”

Trailerikin aiheuttaa myötähäpeää.

John Travoltan elokuvauralla ei mene kovin hyvin. Viime vuoden Gottia voi kuvata katastrofiksi, eikä ilmeisesti Limp Bizkit-yhtyeen nokkamiehen Fred Durstin ohjaama The Fanatic ole poikkeus. Kriitikot ovat vihanneet elokuvaa ja The Wrapissa se on noussut jutuksi asti.

Kauhu-trilleri kertoo Piinan-kaltaisen tarinan epätoivoisesta fanista nimeltään Moose (Travolta), joka… No, ihailee hieman liikaa. Moose rakastaa kauhuelokuvia ja kerää elokuvamemorabiliaa. Hänen lempinäyttelijänsä Hunter Dunbar (Devon Sawa) ei anna Mooselle nimikirjoitusta ja myöhemmin raivoaa tälle kun hän saapuu Dunbarin kotiovelle.

Kriitikot ovat kutsuneet hahmojen kehityskulkua ”pinnalliseksi” ja Travoltan autismin rajamailla seilaavaa hahmoa ”cringe-worthyksi”, eli suurta myötähäpeää herättäväksi. Trailerin voi katsoa alta.

RogerEbert.comin Brian Tallerico kirjoittaa: ”The Fanatic vihaa faneja. Se vihaa näyttelijöitä. Se vihaa turisteja, kauppiaita ja palvelijoita. Se vihaa todella, todella paljon autistisia ihmisiä. Ja se vihaa sinua. Se on elokuva, joka pitää sinua idioottina, sellaisena joka ei näe läpi sen pinnallisia provokaatioita, epäloogista käyttäytymistä tai halpamaista ihmisvihaa.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut