Uusi Spider-Man ja Star Wars -tähti scifi-leffan pääosiin – puikoissa yllätyshitti Edge of Tomorrow’n ohjaaja

Doug Liman ohjasi Tom Cruisen ja Emily Bluntin yllätyshitin, scifi-leffa Edge of Tomorrow’n muutama vuosi sitten. Nyt Liman on napattu ohjaamaan dystopialeffa Chaos Walking.

13.7.2017 00:05

Scifi-dystopialeffan pääosiin on jo pestattu uusi Hämis Tom Holland sekä Star Wars -tähti Daisy Ridley. Leffa perustuu Patrick Nessin kirjoittamaan saman nimiseen kirjaan. Charlie Kaufman (Eternal Sunshine of a Spotless Mind) ja Jamie Linden (Money Monster) ovat käsikirjoittaneet leffan.

Alla nuorille aikuisille suunnatun kirjan synopsis:

Kolmiosainen kirjasarja tapahtuu dystopisessa tulevaisuudessa eräällä maankaltaisella planeetalla. Ääneksi nimetty sairaus vaikuttaa ihmisiin niin, että he pystyvät lukemaan toistensa ajatuksia. Samalla katoaa yksityisyys. Siitä seuranneesta kaaoksesta nousee korruptoitunut autokraatti, joka haluaa vallan kaikissa ihmissiirtokunnissa, samalla julistaen sodan planeetan alkuperäisrodulle. Nuori Todd Hewitt on ainoa, joka pystyy pysäyttämään planeetanlaajuisen tuhon.

Elokuvan tuotanto alkaa jo ensi kuussa, kun Ridleyllä on taukoa Star Warsin kuvauksista ja Holland on saanut omat Avengers: infinity Warin kuvaukset purkkiin.

Elokuvan ensi-illaksi on merkitty tällä hetkellä maaliskuun 1. 2019.

Kuva: Edge of Tomorrow

Lähde: Epicstream

Lisää luettavaa