Vapaaottelijanainen haastaa Halle Berryn oikeuteen tulevan MMA-elokuvan takia

Erikoinen tarina.

18.8.2021 19:31

Näyttelijänä paremmin tunnettu Halle Berry sai hehkutusta osakseen ohjaamastaan Bruised-nimisestä elokuvasta viime vuoden Toronto International Film Festivalilla. Berry näyttelee elokuvassaan maineensa menettänyttä vapaaottelijaa.

Bruised myytiin lopulta isolla summalla Netflixille, ja se nähdään siellä näillä näkymin marraskuussa.

Entinen UFC-ottelija Cat Zingano ei ole otettu elokuvan saamasta hehkutuksesta. Vapaaottelija on haastamassa Berryn oikeuteen, koska menetti paikkansa vapaaotteluorganisaatio UFC:sta, koska Berry oli luvannut hänelle roolin Bruisedista.

Zinganon mukaan naiset tapasivat elokuvaan liittyvissä asioissa heinäkuussa 2019. Berry paljasti, että hän olisi täydellinen erääseen rooliin elokuvassa. Berry käski ottelijan pitää kalenterinsa tyhjänä, sillä tuotanto käynnistyisi pian.

Zingano väittää, että hänelle tarjottiin pian keskustelun jälkeen isoa ottelua UFC:sta. Zingano kieltäytyi ottelusta, koska halusi näytellä Berryn elokuvassa. UFC antoi pian tämän jälkeen Zinganolle potkut.

Zingano kertoi asiasta Berrylle. Berry oli Zinganon mukaan sanonut, ettei voi palkata naista, koska hän ei ottele enää UFC:ssa. Berryn mukaan elokuva toimisi vain sellaisen ottelijan kanssa, jolla on sillä hetkellä sopimus UFC:n kanssa.

Pian tämän jälkeen rooliin palkattiin UFC:n naisten höyhensarjalaisten mestari Valentina Shevchenko.

Zingano ottelee nykyään UFC:n haastajaorganisaatiossa Bellatorissa. Zingano paljasti samalla, että Berry on katkaissut kaiken kommunikaation heidän välillään.

Zingano hakee korvauksia uralleen koituneiden haittojen takia.

Alla Berry treenaa John Wick 3:a varten.

Lähde: JoBlo

Lisää luettavaa