Vau! Netflixin The Crown löysi uuden prinssinsä! Roolissa nähdään Outlander ja Game of Thrones -sarjoista tuttu näyttelijä

Netflixin huippukalliin hittisarjan päänäyttelijät vaihtuvat tulevalle kaudelle ajan kulumisen takia, ja nyt sarjaan on löydetty myös toinen päänäyttelijä.

Netflixin draamasarja The Crown on ihastuttanut kahdella ensimmäisellä kaudellaan sekä katsojia että kriitikoita. Pääosien Claire Foy (kuningatar Elisabet II) ja Matt Smith (prinssi Philip) ovat tuoneet ihailtujen mutta etäisten kuninkaallisten elämät lähemmäksi katsojia, ja silti seuraavalla kaudella sarja ottaa suuren mutta tietoisen riskin vaihtamalla pääosien näyttelijät.

Sarjan kehittänyt Peter Morgan on useaan otteeseen kertonut vaihdoksen olevan tulossa, sillä roolihahmojen ikääntyessä sarja haluaa suoraan vaihtaa näyttelijät ikäännyttämättä alkuperäisiä valintoja maskeerauksen avulla. Jo aiemmin julkisuuteen on kerrottu naispääroolien uusista esittäjistä, Olivia Colmanin ryhtyessä kuningattareksi ja Helena Bonham Carterin tämän sisareksi, ja nyt myös pääkolmikon täydentävä prinssi Philipin esittäjä on löytynyt.

Kuningatar Elisabethin puolisona prinssi Philipinä nähdään sarjan kolmannella kaudella englantilainen näyttelijä Tobias Menzies.

Hän esiintyi fantasiasarja Game of Thronesissa kolmannelta kaudelta kuudenteen kauteen asti Edmure Tullyn roolissa, ja vaikka hänen hahmonsa oletetaan olevan elossa, ei näyttelijä itsekään usko esiintyvänsä sarjan päättävällä kahdeksannella kaudella. Menzies tekee myös muistettavan kaksoisroolin Outlander-sarjassa, jossa hän esittää päähahmo Clairen (Caitriona Balfe) aviomiestä Frank Randallia sekä tämän esi-isää kapteeni Jonathan ”Black Jack” Randallia, eikä paluu Outlanderin pariin ole vielä mahdotonta. Tällä viikolla sai ensi-iltansa Menziesin uusi sarja AMC-kaapelikanavalla The Terror, joka kertoo selviinjäämistaistelusta 1800-luvulla Luoteisväylän laivareitillä.

Prinssi Philipin roolin huhuttiin aiemmin menevän Paul Bettanylle, mutta tämä vetäytyi neuvotteluista aikaisessa vaiheessa.

 

Lähde: Deadline.

Aiheeseen liittyvät jutut