Viaplayhin lisätyssä mukiinmenevässä komediassa näyttelijä läppäsi yllättäen Snoop Doggia kasvoihin – ”Mitä helvettiä tuo oli?”

IMDb-arvosana on 6,1.

25.12.2021 07:30

Elisa Viihde Viaplayhin on lisätty komedia Starsky & Hutch (2004).

Tiukkapipoinen David Starsky (Ben Stiller) elää työlleen koettaen täyttää arvostetun poliisiäitinsä liian isolta tuntuvat saappaat. Rennolla Ken ”Hutch” Hutchinsonilla (Owen Wilson) on puolestaan paheenaan paisuttaa omaa tilipussia rikoksia setviessään. Miesten pomo pitää molempia ongelmatapauksina ja tekee heistä siksi työparin. Leffaversio 1970-luvun tv-kyttäkaksikosta Starskysta ja Hutchista kunnioittaa täysillä kolmekymppistä esikuvaansa, sen aatteita ja Ford Torino -merkkistä menopeliä. Televisiosarjan aineksia on kaikin puolin hyödynnetty ahkerasti, mutta huumoria ja komediaa on lisätty soppaan ämpärikaupalla.

Elokuvan golfkohtauksen aikana Vince Vaughn läpsäisee yllättäen Snoop Doggia kasvoihin. Vaughn improvisoi tämän ensimmäisellä kerralla. Ohjaaja Todd Phillips sanoi Snoop Doggin leikkineen mukana, mutta kohtauksen loputtua hän napautti: ”Mitä helvettiä tuo oli?” Alla traileri.

Lue myös: Nyt Viaplayssa: Hyvää mieltä ja railakasta komediaa – leffasta on suuri osa improvisoitu – Episodi.fi

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia