Vin Dieselillä on suunnitelmia Robert Downey Jr:n varalle – nähdäänkö Marvel-tähti samassa leffassa?

Naistähti puolestaan haluaa Matt Damonin.

14.2.2023 04:30

Fast X -leffa ei jää viimeiseksi Fast & Furious -leffasarjan osaksi. Luvassa on vielä ainakin 11. osa, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Fast-leffoja myös tuottavan näyttelijän Vin Dieselin kaavailuissa on tuoda 11. osaan mukaan Marvel-elokuvien kantaviin voimiin kuulunut Robert Downey Jr, joka tunnetaan Rautamiehen eli Tony Starkin roolistaan.

Diesel sanoi äskettäisessä Varietyn haastattelussa, kuka näyttelijä olisi hänen unelmansa saada mukaan, ja hän kertoi sen olevan Downey Jr. Dieselillä oli myös mielessään hahmo, jota Downey Jr voisi näytellä.

– Kertomatta liikaa siitä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, on olemassa tekoälyä, autonomisia autoja ja vapauden vievää filosofiaa edistävä hahmo, joka on Domin vastakohta, Diesel kuvaili.

– Joku uskoo, että se on tulevaisuus, ja se on suorassa ristiriidassa Toretto-mentaliteetin kanssa, Diesel jatkoi.

Dieseliltä kysyttiin, oliko hän ottanut yhteyttä Downey Jr:ään selvittääkseen, oliko hän kiinnostunut. Dieselillä oli tähän erikoinen, mutta huumorilla höystetty vastaus.

– Kuinka kehtaat kysyä minulta tämän kysymyksen kaikkien näiden ihmisten edessä? Minulla on ylpeyttä ja ihmisarvoa, Diesel täräytti.

Toisella Fast-tähdellä Michelle Rodriguezilla oli niin ikään mielessään näyttelijä, jonka hän haluaisi nähdä bensankatkuisessa elokuvasarjassa.

– Kuka on se tyyppi näistä upeista Jason Bourne -elokuvista? Matt Damon! Minä *elvetti haluan Matt Damonin. Matt Damon, haluaisitko olla Fast and Furious -elokuvassa? Hei, meillä on neljä Oscar-voittajaa. Ja sinä olet Oscar-voittaja, Rodriguez houkutteli.

Elokuvasarjassa on ollut aiemmin mukana liuta isoja tähtiä, joihin kuuluvat muun muassa Dwayne Johnson, Charlize Theron, Gal Gadot ja Fast X -elokuvan myötä Jason Momoa ja Brie Larson.

Fast X saa ensi-iltansa toukokuussa 2023. Alla video Dieselin haastattelusta ja Fast X -traileri.

Lue myös: American Beauty -elokuvan teinityttö Mena Suvari täytti 44 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: ScreenCrush

Lisää luettavaa