WandaVision-tähti Elizabeth Olsen tukee Scarlett Johanssonin taistelua Disneytä vastaan

Pohjimmiltaan tämä on todella helppo juttu oikeuden silmissä. Kyse on siitä, mitä sopimuksessa lukee.

Saapa nähdä, onko tällä vaikutusta Elizabeth Olsenin uraan Marvel Studiosilla, sillä WandaVision-tähti on antanut julkisen tukensa Scarlett Johanssonille, joka on haastanut Disneyn oikeuteen Black Widow -elokuvan julkaisun takia.

Johansson haastoi Disneyn oikeuteen, koska studio julkaisi Black Widow’n samanaikaisesti teattereissa ja Disney Plussassa. Johansson väittää menettäneensä jopa 200 miljoonaa dollaria bonuksina tämän julkaisustrategian takia.

Disneyn lakimiehet väittivät Johanssonia opportunistiksi, joka käyttää koronapandemiaa tekosyynä lypsääkseen rahaa yhtiöltä.

Johanssonin lakimiehet syyttävät taas Disneytä misogyniasta ja pyrkimyksestä lakaista tekonsa matona alle, koska yhtiö on yrittänyt saada lupaa käydä oikeudenkäynti suljettujen ovien takana.

– Hän on vahva nainen. Tuin häntä heti, kun luin haasteesta; sanoin vain ”anna mennä tyttö!” Pohjimmiltaan kaikessa on kuitenkin kyse sopimuksista. Joko nämä asiat ovat sopimuksessa tai eivät ole, Olsen kertoo haastattelussa Jason Sudeikisin kanssa.

Lähde: Film News

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut