Scarlett Johanssonin manageritoimisto ei ole iloissaan Disneyn väitteistä – näyttelijän väitetään käyttäneen koronapandemiaa hyväksi

Keissi sakenee.

31.7.2021 18:31

Scarlett Johansson haastoi Disneyn oikeuteen, koska uskoo, että hän on menettänyt noin 50 miljoonaa dollaria bonuksina, koska Disney päätti julkaista Black Widow’n samanaikaisesti sekä teattereissa että Disney Plussassa.

Disney vastasi torumalla Johanssonin. Disney viittasi epäsuorasti Johanssonin käyttävän koronapandemiaa hyväkseen saadakseen enemmän rahaa. Syytöksillä ei ole Disneyn mukaan mitään pohjaa.

Marvel Studiosin pomon Kevin Feigen uutisoitiin olevan raivoissaan Disneylle. Feigeä hävettää, koska hän haluaa pelkkää hyvää omille tekijöilleen. Feige pyrki estämään Disneyn hybridijulkaisun, koska kuuli Johanssonin aikeista haastaa Disney oikeuteen.

Nyt myös Emma Stonen huhuillaan harkitsevan Disneyn haastamista oikeuteen Cruellan hybridijulkaisun takia.

Johanssonin manageritoimiston CAA:n pomo Bryan Lourd on paheksunut Disneyn väitteitä.

– He ovat häpeämättömästi ja valheellisesti syyttäneet Johanssonin käyttäneen globaalia koronapandemiaa tunteettomasti hyväkseen. He ovat antaneet hänestä valheellisen kuvan.

Johansson on näytellyt yhdeksässä Disneyn ja Marvelin elokuvassa. Hän on tienannut yhtiölle lippukassoilla miljardeja dollareita.

– Disney lisäsi tietoisesti tiedoitteeseensa Johanssonin palkkasumma vain koska he halusivat vahingoittaa hänen imagoaan bisnesnaisena, ja heidän pitäisi olla todella häpeissään tempustaan, Lourd sanoo.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia