Will Smithin toimintakomedia vuodelta 2008 poistuu Netflixistä – alun perin elokuvan piti olla synkempi ja kuvata seksuaalista turhautuneisuutta

IMDb-arvosana on 6,6.

Netflixin valikoimasta on poistumassa elokuva Hancock (2008).

Will Smith esittää Hancockia, entistä supersankaria, jonka on pakko palkata suhdetoiminta-asiantuntija korjaamaan hänen imagoaan.

Alkuperäinen käsikirjoitus oli paljon tummempi sävyiltään. Hancockin piti olla seksuaalisesti turhautunut, koska hän ei voinut harrastaa naisen kanssa seksiä tappamatta tätä. Leffaan jopa oli tulossa kohtaus, jossa Hancock saa räjähdysmäisen orgasmin, mutta se poistettiin leffasta, koska koeyleisö ei pitänyt sitä hauskana.

Episodin kahden tähden arvostelussa vuodelta 2008 tuumittiin näin:

Hancock on kesän suurien ensi-iltojen joukossa outo tapaus. Sen alku tarjoaa komediallista supersankarifantasiaa ja toimintaa takaa-ajoineen. Hauskaksi tarkoitetut osuudet eivät kuitenkaan naurata eivätkä toimintakohtaukset säväytä. Vähitellen aletaan kehitellä myös vakavamman draaman aineksia. Se ei kuitenkaan pelasta elokuvaa. Tyylilajin muutos ei tunnu lainkaan luontevalta.

Syyskuussa 40 vuotta täyttävä Will Smith on tällä hetkellä yksi Hollywoodin varmimmista kassamagneeteista. Hän on osoittanut saavansa yleisön puolelleen toimintaelokuvissa (Bad Boys), tieteiselokuvissa (I, Robot, I Am Legend), komedioissa (Hitch) sekä vakavassa draamassa (Onnen potkuja). Jos Smith tälläkin elokuvalla vetää katsomot täyteen, niin hänellä täytyy olla Hancockin tapaan yliluonnollisia kykyjä.”

Hancock poistuu Netflixistä 28.2.2021. Alla traileri.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut