Yksin kotona -elokuvasta on tulossa uusintafilmatisointi – ohjaaja lyttäsi Disneyn suunnitelmat maan rakoon!

Pontevaa asiaa alkuperäiseltä tekijältä.

Yksin kotona -elokuva on saamassa uusintafilmatisoinnin, joka julkaistaisiin Disney Plus -palvelussa sarjamuodossa. Juoni ei tiettävästi olisi ihan samanlainen, mutta asetelma olisi lapsi vastaan aikuiset -tyyppinen.

Alkuperäisen elokuvan ohjannut Chris Columbus ei pidä Disneyn suunnitelmista.

– Jos minulta kysytään, se on ajanhaaskausta. Mikä pointti siinä on? Uskon vakaasti, ettei näin pitkään suosiossa olleita elokuvia pidä tehdä uudestaan. Salamaa ei saa pulloon uudelleen. Sitä ei vain tapahdu, joten miksi tehdä se, Columbus ihmetteli.

Ohjaaja mainitsi myös Disneyn animaatiot, joista on tehty tai tehdään näytelty versio. Hän ei nähnyt pointtia siinäkään ja kehotti ihmisiä keksimään omat juttunsa.

– Vaikka epäonnistuisit surkeasti, ainakin olet keksinyt jotain originaalia, Columbus ohjeisti.

Ohjaaja myönsi sortuneensa myös itse kierrättämiseen.

– Voin olla syytettynä itsekin Yksin kotona 2:n vuoksi. Se elokuva on käytännössä uusintafilmatisointi ensimmäisestä Yksin kotona -elokuvasta. Tarvitseeko sen olla olemassa? Kyllä, koska jotkin niistä stunteista saavat minut nauramaan todella kovasti, mutta en vain usko, että sitä pitäisi tehdä (Disneyn uutta versiota), Columbus jatkoi.

Hän ei pidä myöskään Ryan Reynoldsin projektista Stoned Alone, joka ammentaa niin ikään Yksin kotona -elokuvasta.

– Kuulkaa, pitäkää hauskaa. Minusta vain tuntuu… tehkää jotain uutta. Elämä on lyhyt, Columbus jatkoi.

Paluu tulevaisuuteen taitaa olla ainut elokuvasarja, joka ainakin näillä näkymin on uusintafilmatisointien ulottumattomissa, sillä tekijät kuten ohjaaja Robert Zemeckis ja käsikirjoittaja Bob Gale ovat kiistäneet sellaisen mahdollisuuden olevan olemassa. Lisäpontimena heillä on sopimus, joka estää lisäelokuvien tekemisen heidän elinaikanaan ilman heidän lupaansa.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut