Yöllä tv:ssä: Lutuinen Sandra Bullock -komedia – leffalla yllättävä yhteys 9/11-iskuihin

IMDb-arvosana on 6,1.

16.8.2023 07:00

Yön tv-tarjonnassa on romanttinen komedia Kahden viikon iskuaika (2002).

Koskaan ei ole liian myöhäistä tunnustaa rakkauttaan. Nuori naisjuristi työskentelee upporikkaan kiinteistöalan sijoittajan palveluksessa, ja kaksikon välillä on selvästi jotain, mutta työskentely hemmotellun yritysjohtajan kanssa alkaa käydä mahdottomaksi. Vaaditaankin paljon aikaa ja isoja käänteitä ennen kuin pari uskaltaa lopulta myöntää tunteensa.

Ohjaus Marc Lawrence. Pääosissa Sandra Bullock, Hugh Grant ja Alicia Witt.

Elokuva oli alun perin tarkoitus kuvata kokonaan Torontossa halvempien tuotantokustannusten vuoksi, mutta tuottajana toiminut Bullock vaati, että New Yorkiin sijoittuva elokuva on tehtävä New Yorkissa.

New York siintää taustalla.

Leffa kuvattiinkin sitten New Yorkissa 17 viikon aikana. Elokuvan sivuvaikutuksena se elvytti New Yorkin taloutta 11. syyskuuta 2001 tapahtuneiden terrori-iskujen jälkeen, ja vaikutti paikallisten yritysten menestykseen positiivisesti. New Yorkin pormestari nimesi elokuvan vuoksi päivän 11. joulukuuta ”Two Weeks Notice” -päiväksi.

Mainittakoon vielä, että Grant tuli hyvin toimeen Bullockin kanssa. Hän ylisti Bullockin olleen hänen suosikkihenkilönsä koko uransa ajalta. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • To 17.08.2023 klo 01.15, TV5
  • Su 20.08.2023 klo 18.55, FRII

Lue myös: Seksisarjan tehnyt Cara DeLevingne täytti 31 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa