Yön leffan mielenkiintoisin hetki tapahtui kulisseissa – Tom Cruise pilasi näyttelijän tien supertähteyteen

IMDb-arvosana on 6,1.

18.9.2022 18:03

Yön tv-tarjonnassa on toimintaelokuva Vaarallinen tehtävä II (2000).

Huippuagentti Ethan Huntin tarina jatkuu vauhdikkaassa toimintaseikkailussa. Nyt taistelun kohteena on tappajavirus ja sen vastalääke, joiden vääriin käsiin joutuminen Huntin täytyy estää. Miehellä on käytössään teknologian viimeisimmät keksinnöt ja väärille poluille ajautuneen kollegan ex-tyttöystävä Nyah, joka pitäisi soluttaa vihollisten joukkoon.

Pääosissa Tom Cruise, Dougray Scott, Thandie Newton, Ving Rhames, Richard Roxburgh, Brendan Gleeson sekä Anthony Hopkins. Maailmanlaajuisesti yli 545 miljoonaa dollaria elokuvateattereissa tuottanut Vaarallinen tehtävä 2 on ohjaaja John Woon menestynein elokuva.

Elokuvan kulisseissa tapahtui ikäviä, sillä Dougray Scott menetti Wolverine-roolin Vaarallinen tehtävä 2 -elokuvan vuoksi, ja X-Men-elokuvasarjan suosikkihahmoa Wolverinea päätyi hänen sijaansa näyttelemään Hugh Jackman.

Scottia harmittanee roolin menettäminen, vaikkakin hän sanoi haastattelussa, ettei ole himoinnut mainetta urallaan. Hän ei ole suurelle yleisölle kovin tunnettu näyttelijä, kun taas Jackman nauttii Wolverine-roolin hedelmistä loppuelämänsä. Scott menetti roolin harmilliseen tapaan.

– Tom Cruise ei antanut minun tehdä sitä. Olimme tekemässä Vaarallista tehtävää ja hän sanoi: ”Sinun täytyy jäädä ja tehdä rooli loppuun.” Sanoin jääväni, mutta tekeväni myös sen (Wolverine-roolin), Scott paljasti.

– Jostain syystä hän sanoi, etten voisi tehdä sitä. Hän oli hyvin vaikutusvaltainen kaveri, Scott kertoi.

Wolverine-rooli oli jo varmistunut Scottille, mutta hänen täytyi jättää se Cruisen takia taaksensa viime hetkellä. Näyttelijä ei ole kuitenkaan katkera ainakaan Jackmanille.

– Rakastan sitä mitä Hugh teki. Hän on miellyttävä kaveri, Scott kehui.

Scottilla on rooli IMF-agenttina Vaarallinen tehtävä II -elokuvassa. Leffa on myös Netflixissä, Paramount Plussassa, Elisa Viihde Viaplayssa ja Ruutu Plussassa. Alla traileri ja kuva Scottista.

Tulevat lähetykset:

  • Ma 19.09.2022 klo 00.50, Nelonen

Lue myös: Saako vuoden 1984 huima avaruustaisteluleffa jatko-osan? Näin kommentoi Gary Whitta – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa