82-vuotias Ian McKellen tekee ennennäkemättömän tempun – Näyttelee kuuluisaa nuoren miehen roolia tulevassa elokuvassa

Tästä ei vielä ole uutisoitu missään.

30.9.2021 23:30

Viime viikon lauantaina päättyi Hamlet -näytelmän esityskausi Theatre Royal Windsorissa. Näytelmäversion teki poikkeukselliseksi se, että nuoren miehen roolissa nähtiin 82-vuotias Ian McKellen. McKellen näytteli Hamletin roolin edellisen kerran vuonna 1971 – 50 vuotta sitten.

Episodin toimittaja todisti toiseksi viimeisen esityksen jälkeen, kun esityksen ohjannut Sean Mathias tuli näyttämölle kumartamaan näyttelijöiden kanssa. Mathias paljasti yleisölle, että ennen kuin Hamletin esityskausi alkoi, työryhmä kuvasi myös Hamlet -elokuvan. ”Kyseessä ei ole näytelmäfilmatisointi, vaan ihan elokuva”, Mathias paljasti.

Seuraavaksi ensi-iltaan tulee Mathiaksen ohjaama, Anton Tsehovin Kirsikkatarha, jossa nähdään pääasiassa sama työryhmä. ”Kun ensi-ilta on ohi, rupean leikkaaman Hamlet -elokuvaa.” Kyseessä on poikkeuksellinen projekti, sillä hänen ohjauksensa on ikä-, sukupuoli- ja värisokea produktio. Hamletin vanhempina nähdään esimerkiksi nuoremmat näyttelijät, Poloniuksen roolissa nainen, ja niin edelleen.

Lisää luettavaa