Hugh Jackman paljastaa parhaat ohjeet elämään ja elokuvaan – Sai vinkit Ian McKelleniltä ja Patrick Stewartilta

The Graham Norton Show / BBC YouTube

Täytyy ottaa vinkistä vaari.

Näyttelijä Hugh Jackman paljastaa saaneensa mainioita ohjeita vastanäyttelijöiltään Ian McKelleniltä ja Patrick Stewartilta X-Men -elokuvien aikaan. Hän kertoi Late Show with Stephen Colbertissa, että McKellen antoi hänelle parhaan ohjeen elokuvanäyttelemiseen liittyen.

”Elokuvissa näytteleminen tuntuu epämukavalta, mutta näyttää hyvältä”, McKellen ohjeisti. Ohje tuli teatterinäyttelijältä toiselle – Jackmanilla ei ollut kauheasti kokemusta elokuvien parissa, ja hänestä tuntui epämukavalta, kun elokuvia kuvatessa näytellään korkeintaan noin puolitoista minuuttia kerrallaan.

Sen sijaan Stewart antoi hänelle parhaan ohjeen elämään yleensä. Jackman kertoi, että toteuttaa ohjetta tänäkin päivänä vaimonsa kanssa. ”Hän sanoi toivovansa, että olisi oppinut nuorempana kuin vasta 60-vuotiaana antamansa ohjeen, että täytyy antaa aikaa itselleen joka aamu. Jos on esimerkiksi lähdettävä kuvauksiin viideltä aamulla, täytyy herätä neljältä ja keittää kuppi teetä, ja palata sänkyyn lempikirjan pariin.”

Stewart oli sanonut, että ei lue aamulla lehtiä, koska ne tekevät hänestä vihaisen, sähköpostit stressaantuneen ja käsikirjoitus hermostuneeksi. Mitä tahansa päivän aikana tulee tapahtumaan, on antanut itselleen aikaa ainakin puoli tuntia. ”Niin olen tehnyt. Herään vaimoni kanssa joka aamu, keitämme kupin teetä, kahvia minulle, ja istumme sängyssä lukemassa”, Jackman kertoo.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut